Tlf. 7876 8672 – Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne

Når man har sit eget kontor derhjemme, er det vigtigt at have kontorartikler, der gør kontorarbejdet nemmere. Læs med her, og få ideer til diverse ting, der kan være en fordel at have på kontoret.

Med whiteboard og whiteboardtusser kan du slippe fantasien løs

Whiteboard og whiteboardtusser er en fantastisk måde at slippe fantasien løs på. Med et whiteboard kan man tegne alt fra simple figurer til avancerede illustrationer. Whiteboardtusserne giver dig mulighed for at skabe præcis det udtryk, du ønsker. Du kan vælge mellem forskellige farver, tykkelser og former og herunder billige kontorartikler. Med et whiteboard har du mulighed for at skabe unikke illustrationer eller brainstorme på livet løs.

En kontorkalender kan hjælpe med at give et større overblik

En kontorkalender kan hjælpe med at give et større overblik. Der findes mange forskellige typer af kontorkalendere på markedet, og det kan derfor være svært at navigere rundt i de mange muligheder. Men uanset hvilken type kontorkalender man vælger, så er det vigtigt, at den passer til ens behov. En kontorkalender skal give et overblik over de aktiviteter, der foregår på ens arbejdsplads – både for en selv og eventuelt for andre kollegaer. Derudover skal en kalender også være nem at bruge, så man ikke spilder tid på at finde ud af, hvordan den fungerer. På den måde kan en kalender være blandt de mest brugbare kontorartikler til at lette arbejdsdagen. Kontorkalenderen skal desuden være fleksibel, så den kan tilpasses ens behov. Du kan derfor overveje, om du får mest ud af en væghængt kalender eller en lommekalender.

Hav altid blokke, så du er klar til at skrive en hurtig note

Det er altid en god idé at have blokke liggende rundt omkring i kontoret, så man altid har mulighed for at skrive en hurtig note. Det kan eksempelvis være, at man får en idé til et indlæg på bloggen, men ikke lige har tid til at sidde ned og skrive det på computeren. Så kan det være en stor hjælp at have et blok liggende, så man kan skrive sin idé ned på papiret, og så senere indtaste den på computeren. På den måde behøver man ikke bekymre sig om at glemme sin idé igen. Dette gælder dog ikke kun for blogindlæg – det kan være alle mulige andre ting, som man får brug for at skrive ned hurtigt såsom et vigtigt telefonnummer eller navn.

Der er mange gode kontorartikler, der kan gøre dit kontorarbejde nemmere. Dette indlæg har fokuseret på nogle af dem.